Gaatjes Prikken. 100% steriel en veilig.

Gaatjes prikken is iets bijzonders. Het is een sieraad voor het leven. Mooi cadeau voor jezelf, je dochter, je vriendin of wie dan ook. Het moet in mijn ogen vooral een leuke ervaring zijn. Maar als doktersassistente wil ik ook dat het veilig en verantwoord gebeurt. Met vaste maar zachte hand. En met de juiste hygiëne, om de kans op infectie zo klein mogelijk te maken.

 

Gaatjes prikken of schieten?

Vaak wordt er gezegd: gaatjes schieten. Dat klinkt niet zo fijn. Alsof er een 'pang!' en pijn aan te pas komt. Ik heb gekozen om met Inverness te werken. Met dit systeem duw je als het ware de oorbel door de oorlel heen. Soepel en stil. Op deze manier is het ook voor kinderen het fijnste systeem. En de oorbelletjes zijn nog mooi ook!

 

Inverness is het meest steriele, veilige en geavanceerde systeem om gaatjes in de oren te prikken. Met een gepatenteerde sluiting en 100% ingekapselde oorbellen is Inverness uniek en bovenal veilig en steriel.

 

Niet voor niks staat Inverness bekend om kwaliteit en veiligheid. Gegronde redenen voor de GGD om Inverness aan te bevelen.